Tørshampoo

rsz_oribe-goldlust-drysham
7. feb. 2023 05.58.16 CET
Tørshampoo er måske et af de vigtigste stylingprodukter, når du har langt hår. Hårproduktet kan nemlig både være tidsbesparende og styling-preppende.
 
Traditionelt set blev tørshampoo lanceret i en tid, hvor det var almindeligt for både mænd og kvinder at gå til frisøren for at få sat deres hår, og ikke vaske det i mellemtiden. I dag bruger mange kvinder tørshampoo for at give håret mere volumen og et mere daggammelt look,
 
Hurtig hårvask
Du kender sikkert de morgener, hvor du søvndrukken og gentagne gange trykker på snooze-knappen for lige at ligge liiiiidt længere i sengen. De morgener, hvor hårvasken må udskydes, behøver du ikke at gå rundt med hår der ser ud som om det burde at have være vasket. Med få tryk kan du spraye dig til en hurtig hårvask og dermed spare tid.  Tørshampooen sørger for at absorbere det naturlige fedt, som din hovedbund danner, og håret ser friskere ud. 
 
En tørshampoo  kan også bruges til at forebygge fedtet hår. Spray den i håret allerede inden, håret når at blive fedtet. På den måde ligger hårproduktet klar til at suge fedtet, så snart det frigives fra hovedbunden.
 
Du oplever måske, at pandehåret  fedter hurtigt, og her kan tørshampoo også vise sig at være din nye bedste ven.
 
Mere fylde til håret.
Er du fra naturens side er udstyret med fladt hår og dermed mangler lidt fylde til frisuren kan tørshampoo løfte lidt op i dine lokker og få dit hår til at se mere voluminøst ud.  Inddel håret i sektioner og spray tørshampooen ind ved rødderne på underside af hver sektion. 
 
Hold til håropsætning.

Prøv at spraye lidt tørshampoo i længderne, inden du styler dit hår i en opsætning. Tørshampooer kan nemlig bidrage med hold og struktur til lokkerne, så de ikke er så glatte.

Spray på afstand af hovedbunden
Hold flasken i en afstand af 20-30 cm, inden du sprayer flaskens matterende tryllestøv ud over din hovedbund. På den måde sprayer du en større sky, der fordeler sig på håret og giver et bedre resultat, og du undgår, at produktet ikke lægger sig i store støvede plamager i din hovedbund.  

Massér tørshampooen ind ved hårrødderne
Sørg for at massere tørshampoo ind i hårrødderne, som var det en almindelig shampoo, som du kender den fra bruseren. Tørshampooen lægger sig nemlig uden på håret, hvis du ikke masserer det ind – og så virker hårproduktet ikke optimalt. 

Hold igen med doseringen 
Ofte skal der ikke store mængder tørshampoo til at redde en fedtet hovedbund, og det er vigtigt at du starter med lidt ad gangen, og lader det absorbere fedtet, inden du sprayer mere i.

Tørshampoo er IKKE en erstatning for shampoo og giver kun illusionen af rent hår, det er vigtigt at huske. Du kan ikke skifte hårshampoo ud med tørshampoo hver dag, men den er god at have ved hånden som en ekstra hjælp.

 

Sådan bruger du din tørshampoo

  1. Sørg for, at dit hår er helt tørt.
  2. Ryst sprayflasken grundigt, så produktet blandes sammen.
  3. Lav en hurtig inddeling af håret, og spray derefter din tørshampoo ved hårrødderne med en afstand på ca. 20 cm.
  4. Vent et par minutter efter appliceringen, inden produkter arbejdes godt ind i håret med fingrene eller en børste, så produktet fordeles.
  5. Brug din tørshampoo i tide, og inden håret fedter for meget til, så opnår du det bedste resultat.
Oprettet i Populære Af Eva Pedersen

0 Kommentarer

Opret kommentar

In response to:* Obligatoriske felter