Hvorfor skal du bruge balsam uanset hårtype?

oribe_moisture-commditioner
17. apr. 2023 11.52.13 CEST

Hvorfor skal du bruge balsam uanset hårtype?

Læs hvorfor det er vigtigt at bruge balsam, hvad enten du har fint, normalt, kraftigt, krøllet, slidt, farvet eller tørt hår.  

Balsam/conditioner er et hårplejeprodukt, der bruges efter shampoo. Balsam har til formål at forbedre hårets tilstand ved at tilføre fugtighed, næring og beskyttelse til håret.

Det er vigtigt at bruge balsam, hver gang du vasker håret.

Shampooen åbner skællaget i hårstrået, så håret vaskes rent og balsam lukker skællaget i hårstrået, så de nærende ingredienser indkapsles og håret forbliver stærkt.  

Balsam indeholder blødgørende og fugtgivende ingredienser, der hjælper med at genoprette hårets naturlige PH-balance og vigtigst er, at det lukker hårets skællag, som åbnes når du vasker håret.  

Balsam tilfører håret ekstra fugtighed og næringsstoffer, glatter hårstråets overflade, så det bliver mere skinnende og lettere at rede ud. Denne glattende virkning skyldes, at balsam indeholder kationiske stoffer, som binder sig til de negative ladede hårstrå og derved reducerer statisk elektricitet og gør håret mere glat og nemmere at håndtere. Håret bliver mere medgørligt. Det hjælper med at mindske spaltede spidser samt reducere statisk elektricitet i håret.  

Balsam kan også indeholde ingredienser, som styrker håret og reducerer hårtab, ved at forbedre hårets struktur og fremme sund hårvækst.  

Samlet set er balsam en vigtig del af sund hårvask-rutine, fordi det kan forbedre hårets tilstand og beskytte det mod skader. Husk på, at selv det fineste hår har brug for balsam, da hår som mangler fugt er svært at tilføre volumen.

Oprettet i Populære Af Eva Pedersen

0 Kommentarer

Opret kommentar

In response to:* Obligatoriske felter