Emærket
Katalog
Kontakt
Nyhedsbrev

Styling

Der er 150 varer.

Vi forhandler diverse stylingprodukter, men fælles for dem alle er at vi også bruger dem på salonen. Nogle af mærkerne er ikke så kendte i Danmark, men kvaliteten er i top. Prøv blandt andet at kigge på Lernberger Stafsing, Philip B, O'Right, Paul Mitchell, Milk-Shake, Amika mm.

Underkategorier

 • Gel
  Gel i dag er ikke som gel i gamle dage. Gel fra for eksempel O'Right og Philip B kan både bruges til føntørring eller som et finish produkt. Især god til herrehår med længde.
 • Glans
  Vi forhandler produkter som tilfører håret glans fra blandt andet svenske Lernberger Stafsing.
 • Hårpudder
  Hårpudder brugers til at løfte håret og afstive det lidt. Vi anbefaler hårpudderen fra The One, da den også har en dyse, så det er nemt at fordele.
 • Hårlak
  Som frisør er det vigtigt at have en ordentlig hårlak der ikke laver hvide perler på håret, eller klister for meget. Vi har i webshoppen valgt lak ud fra hvad der vi selv kan lide at arbejde med i salonen.
 • Mousse
  Der findes mange forskellige mousse, hvad enten det er fugtgivende, til krøller, volumengivende eller stivende mousse. En af vores mest solgte mousse er den stivende mousse fra No Inhibition.
 • Udglattende-finish
  For at få hår med bevægelse til at forblive glat, kan det være en stor hjælp at bruge et udglattende produkt i håret. vi forhandler flere ting som har en udglattende effekt, for eksempel Philip B's Drop Dead Straightening Baume.
 • Voks
  Voks bruges til at definere håret med. Hvad enten du søger en blød voks der kun former håret let, en fibervoks til det finere hår eller en kraftigt stivende voks, finder du det i webshoppen. Vi forhandler blandt andet voks fra Pure & Simple, O'Right, Paul Mitchell, Lernberger Stafsing, Philip B mm.
 • Varmebeskyttelse
  Varmebeskyttelse er et must, hvis du bruger føntørrer eller nogen form for stylingjern. Varmebeskyttelse virker som en barierre der beskytter håret mod at blive skadet af varmepåvirkninger. Du vil heller ikke lægge hånden på en kogeplade uden beskyttelse vel !!! Vi forhandler forskellige slags varmeskyttelse f.eks fra Philip B, Miriam Quevedo, Paul Mitchell, GHD mm.
 • Saltvandsspray
  Saltvandsspray er god til at give håret fylde og tekstur - håret virke lidt som efter en gåtur ved stranden. Vores favorit er Philip B's Maui Wowie.
 • Stylinglotion
  Vi forhandler flere forskellige styliglotions fra bland andet Lernberger Stafsing, Paul Mitchell, Miriam Quevedo mm.
 • Styling til krøller
  Krøller har oftest brug for fugt. Der findes mange ting til krøller både med og uden hold. En af vores favoritter er Lernberger Stafsings Curl Mousse.
 • Volumegivende
  Forkert shampoo valg eller en shampoo fyldt med silikone kan være medvirkende til om håret sidder pænt eller klasker. Når det kommer til volume i håret findes der et væld af produkter alt efter om man er til skum, spray eller creme. Det er vigtigt også at løfte ved hovedbunden bl.a er Paul Mitchell's Eksta Body Daily Lift meget god til dette formål. Den kan sagtens kombineres med andre produkter. En af vores bestsellere på salonen til at give volumen er ORIBE´s DRY. Den må desværre ikke sælges på nettet, men kan bestilles ved at ringe til salonen på 86 86 94 86.  

Varer sidevis

Varer sidevis