Emærket
Katalog
Kontakt
Nyhedsbrev

Hårprodukter

Der er 444 varer.

Vi har et stort udvalg af hårprodukter, blandt andet fra mærkerne Philip B, Lernberger Stafsing,,Oribe, Wella, Unite, Evo, Paul Mitchell, Oway, Diva, Ghd m.m.

Underkategorier

 • Conditioner
  Hos os kan du finde conditioner til alle hårtyper. Der findes conditioner som skal skylles ud, men også leave-in conditioner som skal blive i håret og ikke skylles ud.
 • Pleje
  Vi forhandler flere forskellige plejeprodukter fra de førende firmaer på markedet. Alle hårtyper har brug for lidt ekstra pleje ind imellem, hos os finder du plejeprodukter som hårkur, serum, olie, leave-in hårkur, primer mm.
 • Produkter til børn
  Der findes forskellige mærker til børn, vi forhandler blandt andet Oway som er biodynamisk og Paul Mitchell, som også laver en tårefri shampoo.
 • Rejsestørrelser
  Skal du på ferie eller vil du bare prøve et produkt af, er rejsestørrelser uundværlige. Vi har rejsestørrelser fra flere af mærkerne. Philip B, System Professional Energy Code, Evo og Unite laver rejsestørrelser på stort set alle deres produkter  - her er rejsestørrelser til dig som ikke vil gå på kompromi med kvalitet.
 • Salon størrelser
  De fleste firmaer sælger shampoo og conditioner i salon størrelser. Vi forhandler blandt andet Lernberger Stafsing, Wella, Miriam Quevedo mm
 • Shampoo
  Hos os kan du finde shampoo til alle hårtyper. Der findes shampoo som skal skylles ud, men også tørshampoo som skal spayes i håret og ikke skylles ud. Tørshampoo er meget velegnet til opfriskning af håret, eller hvis du står i en situation, hvor det ikke er muligt at vaske håret med vand.
 • Solserie
  Vi har særlige produkter som beskytter håret mod solens stråler. Der er dog også mange produkter under de andre kategorier som har UV beskyttelse i.
 • Styling
  Vi forhandler diverse stylingprodukter, men fælles for dem alle er at vi også bruger dem på salonen. Nogle af mærkerne er ikke så kendte i Danmark, men kvaliteten er i top. Prøv blandt andet at kigge på Lernberger Stafsing, Philip B, O'Right, Paul Mitchell, Milk-Shake, Amika mm.

Varer sidevis

Varer sidevis