Emærket
Kontakt
Nyhedsbrev

Liste over varer fra Mærke O'right

O'rights filosofi er at genanvende og skåne miljøet.


O'right ¨Tree in a Bottle¨er verdens første produkt der tilfører mere til naturen, end man tager fra den. ¨Tree in a Bottle¨er verdens første shampoo-flaske med indkapslede plantefrø. Plant flasken i jorden og den vil i løbet af 6 mdr.komposteres til CO2 og H2O, hvilket giver nærring til det indkapslede plantefrø.


Recoffee serien er bygget op på kaffeolie som er rig på antioxidanter og effektiv til at beskytte huden og håret mod varmepåvirkninger samt tilfører hovebunden fugt. Kaffeolien udvindes af brugt kaffegrums - indsamlet hos Starbucks - og anvendes i Recoffe serien.


Emballagen til O'right produkterne er fremstillet af verdens mest øko venlige materialer. Flaskerne er lavet af affald fra frugt, grøntsager og planter - flaskerne er 100% nedbrydelige i naturen.Tryk på emballagen er lavet med soy ink, som er fri for tungmetaller og giftige dampe. Den brune farve flaskerne i Recoffee serien, stammer fra kaffe. Disse flasker har indbragt mange designpriser verden over bl.a den prestigefyldte RED DOT DESIGN AWARD.


O'right er verdens første certificerede 100% CO2 neutral kosmetikvirksomhed. O'right fremstilles udelukkende ved brug af sol og vind energi.