Emærket
Kontakt
Nyhedsbrev

Liste over varer fra Mærke BellaPierre

Den nyeste generation af Mineral Kosmetik. 


BellaPierre er en af de hurtigst voksende mineral make -up brands i verden.


Grundlægger af virksomheden David Oren er en central aktør i fremstillingen af naturkosmetik og med 13 år i branchen har han udviklet enpassion for kvalitet og renhed – og ikke bare en forretningsidé.


I 2005, i forlængelse af den store succes med sin serie af hudpleje, besluttede David sig for, at det var tid til at komme videre og prøve noget nyt . Efter at have indset, at de kosmetiske tendenser bevægede sig i retning af naturlige, økologiske produkter, begyndte David at forske én idé i særdeleshed, som syntes at være at danne en niche i kosmetikindustrien , Mineral Make-up . Kort efter blev BellaPierre født.


Bellapierre Kosmetik produkter er unikke på grund af det faktum, at vi producerer og fremstiller vores egne produkter, så vi kan reagere hurtigt på de nyeste tendenser. Hele vores produkt linje er baseret på 100% naturlig ingredienser, der appellerer til alle hudtoner- og typer – selv de mest sensitive. 


Det er kun naturligt ...


Har du nogensinde spekuleret over, hvordan Hollywood- stjerner altid har sådan en fejlfri hud?
Svaret ligger i, at Hollywood makeup artister har opdaget den utrolige dækning af mineralsk pudder. Pga. de naturlige hudpleje resultater, der simpelthen er forbløffende , det er hurtigt ved at blive det foretrukne makeup valg for alle professionelle makeup artister an anvende 100% naturlig mineral kosmetik.


Naturligt og rent
Kvinder elsker farver, men de ønsker, at deres mineral make up skal se naturlig ud. Dette er præcis, hvad BellaPierre leverer - et produkt, som i sig selv , ser naturlig ud – og samtidig gør huden glød med en naturlig livlighed, ungdommelig og sund hud.


Renhed forklarer også den ultra- glatte tekstur og alsidighed BellaPierre Shimmer Pudder besidder.


Produkterne indeholder ingen kunstige midler, som parabener, parafume, mineralske olier, talkum, dimeticone, bismth oxychlorid eller andre potentielt skadelige fyldsstoffer. Andre kosmetik brands hævder at være “mineral” som følge af at have tilsat et enkelt mineral. Udover det har produkterne tilsat en række forskellige fyldstoffer, der er billige og derfor er billigere at producer. Ikke alene har disse forårsager disse produkter sammenklumpning og rynker, men de kan forårsage hudirritation , udslæt og allergiske reaktioner.


Gode mineraler for huden.. 


Tag heller ikke fejl af, at der er forskel på de forskellige mineraler. Mica, som er hovedingrediensen i Bellápierre Cosmetics Shimmers og pudre, er et af de dyreste, men samtidig mest sensitive mineraler du kan anvende på din hud. Fordi produktet er så skånsomt for din hud og samidig virker non-comedogen (ikke tilstoppende) opnår produkterne hypoallergen virkning. Dvs. Alle hudtyper tåler produkterne. Selv folk med akne hud, rosacea, psoriasis mm.


Vi mener, at vores kunder ønsker og fortjener renhed , kvalitet og en god værdi for deres penge, med naturlig hudpleje!