Emærket
Kontakt
Nyhedsbrev

Liste over varer fra Mærke Escentric Molecules


Escentric Molecules blev lanceret i 2006 som en udfordring.

Geza Schoen, en Berlin-baserede perfumør med en lang track record i duften industrien, ønskede at gøre en bevidst provokerende kommentar på den måde duft er lavet og markedsført i dag. Han var ivrig efter at afmystificere hele processen. Så hans forslag var dette: samtidig lancering af to dufte, den ene en berusende syntese af forskellige ingredienser (som er, hvordan de fleste mennesker ville forstå begrebet duft), den anden, en hyldest til de enkelt note - aroma-molekyle - hvilket bestemt af personligheden.

En ting Schoen ønskede at gøre, da han skabte Escentric Molecules var at bringe fokus tilbage til substansen i parfumeri i en branche, der ofte lægger større vægt på stilen. Det ironiske er, naturligvis, at det i arbejdet med af at aflive myten om parfume, har Escentric Molecules faktisk skabt en helt ny mystik om sig selv.

Hemmeligheden bag succesen er i sidste ende denne: forholdet mellem hver af de parrede duftstoffer skaber en effekt, der er immaterielle, fristende, sensuel og - vigtigst - så individuelle som nogen kunne ønske deres duft at være i en tid af stor designer-branded homogenitet. Som en hengiven sagde til Schoen og Lounds: "Dette er ikke din duft, det er min duft."