Emærket
Kontakt
Nyhedsbrev

Liste over varer fra Mærke Lernberger Starfsing

Alle Lernberger Stafsing produkter er produceret i Sverige efter de højeste standarder. Produkterne er således alle sulfat- og parabenefri og indeholder kun øko certificerede olier.


Visionen bag Lernberger Stafsing er at producere professionelle styling- og hårplejeprodukter, som er effektive, samtidig med at de er skånsomme for både krop og miljø. Et team af svenske kemikere har gennemtestet et væld af kombinationer af naturlige ekstrakter og olier for at sammensætte de mest effektive formularer. Resultatet er tre nærende serier af unikt sammensatte formularer for henholdsvis volume, farvet og tørt hår, samt en stylingserie.

Alle Lernberger Stafsing produkter er produceret i Sverige efter de højeste standarder. Produkterne er således alle sulfat- og parabenefri og indeholder kun øko certificerede olier. Som noget særligt for Lernberger Stafsings produkter, er den unikke sammensatte LS Supercomplex formular, der med sit høje indhold af antioxidanter, planteekstrakter og frugtsyrer, med til at give dit hår et ekstra boost. Den økologiske tilgangsvinkel er dog på ingen måde på bekostning af produkternes effektivitet. Alle Lernberger Stafsing produkter er testet med stor success af både stylister, frisører, fotografer, modeller og helt almindelige mennesker.

Se mere

Varer sidevis