Emærket
Kontakt
Nyhedsbrev

Liste over varer fra Mærke Rare El'ements

Naturlige luksus hårprodukter fra Beverly Hills.

Dette naturlige professionelle hårplejesystem er levende bevis for, at du ikke skal ofre Salon Performance når det kommer til at bruge naturlige ingredienser.

Kunne samarbejdet mellem en velkendt Beverly Hills Salon Owner og en Fashion Model skabe alt andet end et perfekt hårprodukt?
John Amato har været en førende salonindehaver i 18 år og udviklede en naturlig hårpleje, der ville opfylde kravene fra både skønhedspersonale og deres kundekreds. Hans partner den tidligere model Teri LaVerne, som oplevede de skadelige virkninger af ugentlig fotografering, fandt behov for at oprette et sofistikeret hårplejesystem, som kunne tilbyde en løsning på de forældede produkter, som kun camouflerer beskadiget hår. Sammen forhøjede de forventningerne til den økologiske generation i dag. 


Rare El'ements Collection er godkendt af top celebrity stylists og omfatter fem luksus spa produkter. Hvert produkt indeholder de mest eksotiske og sjældne ingredienser i verden, der udgør "Sjælen" i Rare El'ements.  De har taget en dagligdags rutine og gjort det til en luksuriøs velværeoplevelse ved at udvikle en simpel, men effektiv samling, der er ideel til at genoprette og opretholde hårets sundhed.


Hver stor rejse begynder med nysgerrighed, og det tog mange års arbejde med topkemikere at fastslå, at disse eksotiske ingredienser ville producere produkter så sjældne og så rene, at de ville være i stand til at behandle de ubehagelige hår- og hovedbundsproblemer, der i sidste instans byggede en bro mellem professionel og naturlig verden af hårpleje. S


Rare El'ements, har fået pris som bedste allround naturlige hårprodukter og bedst sælgene Natural luksus naturlig hårpleje, der genopretter og reparerer tørt, beskadiget hår med naturens rigdom.


Farvebeskyttende, ingen silikoner, Ingen sulfater, Ingen parabener, Ingen syntetiske dufte, Helt rent luksus!


Dette naturlige professionelle hårplejesystem er levende bevis for, at du ikke skal ofre Salon Performance når det kommer til at bruge naturlige ingredienser.


For den ultimative luksuriøse oplevelse opdager du Rare El'ements fra hele verden !!

Se mere